Smart Cards Vásárlóink írták:)

Olvassátok szeretettel a vásárlói véleményeket a Smart Cards társasokról:

,,Zseniális játék! Minden iskolába kéne ilyen!!!” (Bernadett)MUHELY_sMART030

,,Ezeken a Smartos órákon közelebb kerültünk egymáshoz a diákjaimmal. Nekem ez volt a fő célom a játékkal és meg is valósult!” (Erika, angol tanár)

,,Olyan kis egyedi, én azért szeretem. :)” (Hanna)

,,A haladó szint táblájának illusztrációja lenyűgöző! Az ötletről már nem is szólva…” (Péter, angol tanár)

,,A kicsikkel inkább magát a színes táblát nézegetjük, színeket, tárgyakat keresünk rajta, szeretik azt bogarászni. A ,,középső” csoportommal már a tábla nézegetésen túl a kártyákból is szoktam kérdezni. Hiperszuper a játék maga, én nagyon hálás vagyok. A kártyák, a tábla is önmagában annyi lehetőséget rejt magában, hogy szuper.” (Flóra, angol tanár)

MUHELY_sMART017

,,Megvásároltam a SMART CARDS játékok közül a kezdő szintet, ami nagyon tetszett. Nagyon örülnék, ha sikerülne megvásárolnom a közép haladó és a haladó szintet is.” (Márta, angol tanár)

,,Iskolánkban idegen nyelvi kompetenciák fejlesztését célzó programot indítottunk. A program részeként „A nyelvoktatás alternatív formái” címmel módszertani műhelymunkát szerveztünk nyelvtanárok részére. A foglalkozáson (…) a Smart Cards angol nyelvű társasjátékokat vettük birtokba és ismerkedtünk azok nyelvórán is hasznosítható lehetőségeivel. Pár percig újra diáknak érezhettük magunkat, átélve a játék örömét.” (H. Ildikó, nyelvtanár, Tiszavasvári)

Milyen sokat játszottunk vele és milyen jó volt! 🙂 (Sári, 12 éves)

,,Ezzel meg tudom mozgatni a legpasszívabb diákokat is… Végre!”

MUHELY_sMART082

,,Felnőttekkel Smart Cards-ozni is élmény! Anyukámmal és bátyámmal játszottunk, a feladvány a ,,répa” volt, a rejtvény szövege pedig: ,,Rabbits like it a lot”. Én egy kis pantomimmel próbáltam megvilágítani a megoldást , mire jött a játékostárs válasza: Tehát olyan, mint egy nyúl? Szuper a társas, csak ajánlani tudom!” (B. Éva, pszichológus)

,,J’ai preté le jeu a un centre d’insertion qui accueille des personnes de toutes origines. Ce jeu est un moyen pour les personnes qui ne parlent qu’anglais de jouer avec les autres et de commencer a tisser des liens. ainsi ces personnes se retrouvent en position ou elles font decouvrir une langue ( l’anglais) aux autres.” (Adéline, France)

,,Az én csoportom csupa harmadikosból állt. Bevittem nekik a Smart Cards kezdőt, azonnal ráizgultak. Már a játéktáblát is imádták. A mutogatós játékkártyákkal indítottam, azonnali sikerélmény. Aztán jöttek a személyes kérdések. Róluk szólt. Imádták. Legközelebb hoztak mindent, amit előző alkalommal tanultak. Saját szabály szerint játszottunk: aki tudta, hatot léphetett a körben. Hamar a végére értünk, és kezdhettük a következőt. Negyed óra, de akár egész órán játszották volna! Köszönjük!!!” (Ildikó, nyelvtanár)

,,Mi még általános iskolában játszottunk Smarttal, az angoltanárunk hozta be jutalomként év vége felé. Nagyon laza volt. Tök jól éreztük magunkat, végignevettük az egész játékot. Még szünetben is azzal játszottunk… ” (K. Magdi, gimnazista)

,,Imádom a kártyáitokat! Rengeteget dobnak az óráim színvonalán!” (Anna, angoltanár, Personal English nyelvstúdió)img_8584_1

,,Mi öten játszottuk. Bár én és a párom nem tudunk angolul, a gyerekek mindenben sokat segítettek. Még a másodikos kislányunk is jól tudta, bár Csilla, a középső lányom oldotta meg a nehezebb feladatokat. Nekünk nagyon tetszik és a gyerekek örömmel játszanak vele.” (Mariann, négygyermekes édesanya)

,,Szuper a játék!!! Az Advanced verziót sikerült eddig megvenni, de kezdő, középhaladó tanítványokkal is nagyon jól tudtam játszani. A kártyákat olyankor hanyagolom, a képről beszélnek, amire éppen lépnek. Mindenesetre tervbe vettem a másik két szint beszerzését is.” (E. Gyöngyi, nyelvtanár)

MUHELY_sMART030,,Ma végre kipróbáltuk a napköziben a Smart Elementaryt. Óriási sikere volt. A negyedikesek imádták, a fiúk abba se akarták hagyni. Mint tanár, moderátorként szerepeltem, egyelőre én olvastam nekik a kérdéseket, és vezettem rá őket a válaszra. Mindig mindenki léphetett, ahányat dobott, nem volt kimaradó. Úgy elröpült egy óra, hogy észre sem vettük, hogy máris haza kell indulni. Szuper, hogy ilyen hasznosan tudjuk eltölteni a tanulás utáni szabadidőt! Köszönjük!!” (T. Ildikó, nyelvtanár)

,,Ez a társas egy SZUPER MOTIVÁCIÓS ESZKÖZ, felébreszti a gyerekek tanulási vágyát ! ” (Anna, nyelvtanár)

,,Gyönyörű grafika, a gyerekek játszva tanulnak, az egész családnak élmény a SMART CARDS társassal játszani! MINDENKINEK csak ajánlani tudom!” (M. Rozi, építész, négygyermekes anyuka)

,,Zseniális! Az egész család együtt játszik! Nincs mese, angolul tudni kell. Végre egy hasznos játék!” (Tamás, mérnök, kétgyermekes apuka) MUHELY_sMART081

Varázsold szebbé tanóráidat vagy gyermeked otthoni tanulását közös angol nyelvű társasozással!

Itt tudhatsz meg még többet róla és itt rendelheted meg:

Részletek a vásárlásról itt: http://smartcards.hu/hol.php

A társasjáték ára 7490 HUF ( futárszolgálat által kézbesítve Magyarország területére + 1690 HUF)

smart cards táblasmart közeli

Rejtvényekkel izgalmasabb!
Rejtvényekkel izgalmasabb!
Kártyákkal és társakkal könnyebb a tanulás...
Kártyákkal és társakkal könnyebb a tanulás…