Rögtön jövök! (hajni)

RÖGTÖN JÖVÖK PÁLYÁZAT

Annyira izgulunk! Egy hallatlanul izgalmas pályázaton vett részt a Műhely. A téma: Budapest újraálmodása. Azokon a pontokon, ahol a szédítő fejlődés mellett még mindig zuhan a város… Nekem Budapest: mmmmm. Budapest egy kicsit én vagyok. Amikor csak tehetem, magányosan kóborlok a városban. Kóborlok, tűnödöm, és hagyom, hogy hasson rám. Imádom. Akárhányszor átkelek egy-egy hídon, hangosan felsóhajtok a látványtól. Szentimentalizmus lenne? Vagy szerelem? Szerelem az épületekbe, vagy a saját, itt megélt történeteimbe, egykori gondolataimba, hangulataimba, álmodozásaimba? Egykori önmagamba? Akárhogy is, Budapest az identitásom része.

És jön ez a pályázat…. A lepukkant, használaton kívüli kirakatokra vártak újszerű, előremutató megoldásokat. És mi ÁBELLEL IGENCSAK ELŐRE MUTATTUNK. A koszos, üvegfelületeket óriási rugalmas tanulási felületként képzeltük el. Fókuszban természetesen az idegen nyelvi képzés, az angol nyelvű hasznos tudás. A motiváció. Mert mi a helyzet most? Budapest trendi lett. Özönlenek hozzánk a turisták. És mi, magyarok még mindig csak pislogunk, leblokkolunk a legegyszerűbb útbaigazítástól is, ha angolul kellene megszólalnunk… 

üzlet6welcome_link_02-01(1)

Mi műhelyesek, a használaton kívüli üzletek kirakatfelületeire amolyan hatalmas szótárakat terveztünk ezekre a helyzetekre. Ami egyszerre kapcsolat – Welcome Link – s egyfajta gyorsan előkapható puska. Tanulásra motivál és megkönnyíti a memorizálást. Én fotóztam, hoztam az alapötletet, Ábel látványtervezett… Szlogen: tanulj másképp a falakról!

ábelüzletfotósHotya Hajni

 

Hozzászólások lezárva.