Tanulj angolul társassal!

img_9091_1-150x150Te is jártál már úgy, hogy épp a legegyszerűbb alapszavak, fontos kifejezések nem jutottak
eszedbe angolul? Az ételek, hétköznapi tárgyak, zöldségek, számok, irányok, az üzletek nevei, az alapvető kérdések? Te is úgy érzed, hogy angoltudásod csak passzívan s
zunnyad benned? Hogy “éles helyzetben” nem mersz megszólalni és egy kicsit csevegni? Mi tudjuk, miért van ez! Mert NINCS elég rutinod a beszédben, a kommunikációban! Az élő BESZÉDET ugyanis túl keveset gyakoroljuk a nyelvtanulás során. 

Éppen ezért alkottuk meg a Smart Cards társasjátékokat. Hogy a MI gyerekeink már lazábban kommunikáljanak angolul és tudják HASZNÁLNI is, amit megtanultak. Akár felnőtt vagy, akár gyerek, te is szavazz a kommunikatív módszerekre és próbáld ki a Smart Cards társasok valamelyikét! 

Veramarket

A valódi tudás az, amelyet bármikor AKTÍVAN is képesek vagyunk használni. Egy idegen nyelv esetében a BESZÉD a legfontosabb. A Smart Cards alapszintű társasjátékkal a beszédkészségedet és a szövegértésedet fejlesztheted – akár barátokkal vagy a gyerekeiddel. 🙂

A társas tartalma:

  • Hangulatos játéktábla, fa bábukkal (képek lejjebb)
  • Hat kártyacsomag változatos, érdekes kérdésekkel, feladványokkal. 

Kiknek szánjuk?

A játék 6-16 éves gyerekeknek és játékos kedvű felnőtteknek ajánlott, akik alapszinten tudnak (vagy szeretnének tudni) angolul. Azokat a témákat, szókincset eleveníti fel, amelyet a gyerekek az általános iskolában és kezdőként a középiskolában tanulnak, így garantált a sikerélmény! Mivel a játék a válaszokat is tartalmazza, így azonnal ellenőrizhető.

SMART CARDS RETRO, avagy így született a játék egy lelkes nyelvtanár ötletéből:

Smart Cards retro

A Smart Cardsról írták vásárlóink:

tappancs-smart1,,Tavaly Karácsonyra vettem ajándékba az akkor 11 éves lányomnak egy Intermediate verziót, imádja, hatalmasakat játszunk vele. Baromi jók a grafikák, jók a feladatok. Csak ajánlani tudom!” (P. Orsi, bölcsész)

,,Kipróbáltuk a kezdő szintű angol társasjátékot, harmadikos-negyedikes gyerekekkel, akik szeptembertől kezdték a nyelvet tanulni. Csinálható, hasznos, jó kézbe fogni, a gyerekek szeretik. Nem csak profi nyelvtanárok, hanem szülők is tudják használni, szinte önműködő.” (B. László, egyetemi tanár)
 
(Figyelem! A képen látható állatfigurák csak egy limitált ünnepi széria tartozékai. Jelenleg a játék klasszikus fa bábukkal kerül kiszállításra!) 

,,Zseniális játék! Minden iskolába kéne ilyen!!!” (Bernadett)

MUHELY_sMART017,,Mi még általános iskolában játszottunk Smarttal néhány évvel ezelőtt a suliban… Az angoltanárunk hozta be jutalomként év vége felé, túl a TZ-ken… Nagyon laza volt. Tök jól éreztük magunkat, végignevettük az egész játékot. Még szünetben is azzal játszottunk… ” (K. Magdi, gimnazista)

,,Iskolánkban idegen nyelvi kompetenciák fejlesztését célzó programot indítottunk. A program részeként „A nyelvoktatás alternatív formái” címmel módszertani műhelymunkát szerveztünk nyelvtanárok részére. A foglalkozáson (…) a Smart Cards angol nyelvű társasjátékokat vettük birtokba és ismerkedtünk azok nyelvórán is hasznosítható lehetőségeivel. Pár percig újra diáknak érezhettük magunkat, átélve a játék örömét.” (H. Ildikó, nyelvtanár, Tiszavasvári)

Angoltanárként sikerült kipróbálni a Smart Cards Board game elementary változatát. Fantasztikusan jónak találtam, a tanítványaimmal együtt…  (Gyöngyi, angol tanár)

Milyen sokat játszottunk vele és milyen jó volt! 🙂 (Sári, 12 éves)

,,Felnőttekkel Smart Cards-ozni is élmény! Anyukámmal és bátyámmal játszottunk, a feladvány a ,,répa” volt, a rejtvény szövege pedig: ,,Rabbits like it a lot”. Én egy kis pantomimmel próbáltam megvilágítani a megoldást , mire jött a játékostárs válasza: Tehát olyan, mint egy nyúl? Szuper a társas, csak ajánlani tudom!” (B. Éva, pszichológus)

,,J’ai preté le jeu a un centre d’insertion qui accueille des personnes de toutes origines. Ce jeu est un moyen pour les personnes qui ne parlent qu’anglais de jouer avec les autres et de commencer a tisser des liens. ainsi ces personnes se retrouvent en position ou elles font decouvrir une langue ( l’anglais) aux autres.” (Adéline, France)

MUHELY_sMART015,,Az én csoportom csupa harmadikosból állt. Bevittem nekik a Smart Cards kezdőt, azonnal ráizgultak. Már a játéktáblát is imádták. A mutogatós játékkártyákkal indítottam, azonnali sikerélmény. Aztán jöttek a személyes kérdések. Róluk szólt. Imádták. Legközelebb hoztak mindent, amit előző alkalommal tanultak. Saját szabály szerint játszottunk: aki tudta, hatot léphetett a körben. Hamar a végére értünk, és kezdhettük a következőt. Negyed óra, de akár egész órán játszották volna! Köszönjük!!!” (Ildikó, nyelvtanár)

,,Imádom a kártyáitokat! Rengeteget dobnak az óráim színvonalán!” (Anna, angoltanár, Personal English nyelvstúdió)

,,Mi öten játszottuk. Bár én és a párom nem tudunk angolul, a gyerekek mindenben sokat segítettek. Még a másodikos kislányunk is jól tudta, bár Csilla, a középső lányom oldotta meg a nehezebb feladatokat. Nekünk nagyon tetszik és a gyerekek örömmel játszanak vele.” (Mariann, négygyermekes édesanya)

,,Szuper a játék!!! Az Advanced verziót sikerült eddig megvenni, de kezdő, középhaladó tanítványokkal is nagyon jól tudtam játszani. A kártyákat olyankor hanyagolom, a képről beszélnek, amire éppen lépnek. Mindenesetre tervbe vettem a másik két szint beszerzését is.” (E. Gyöngyi, nyelvtanár)

MUHELY_sMART030,,Ma végre kipróbáltuk a napköziben a Smart Elementaryt. Óriási sikere volt. A negyedikesek imádták, a fiúk abba se akarták hagyni. Mint tanár, moderátorként szerepeltem, egyelőre én olvastam nekik a kérdéseket, és vezettem rá őket a válaszra. Mindig mindenki léphetett, ahányat dobott, nem volt kimaradó. Úgy elröpült egy óra, hogy észre sem vettük, hogy máris haza kell indulni. Szuper, hogy ilyen hasznosan tudjuk eltölteni a tanulás utáni szabadidőt! Köszönjük!!” (T. Ildikó, nyelvtanár)

,,Ez a társas egy SZUPER MOTIVÁCIÓS ESZKÖZ, felébreszti a gyerekek tanulási vágyát ! ” (Anna, nyelvtanár)

,,Gyönyörű grafika, tüneményes bábok, a gyerekek játszva tanulnak, az egész családnak élmény a SMART CARDS társassal játszani! MINDENKINEK csak ajánlani tudom!” (M. Rozi, építész, négygyermekes anyuka)

,,Zseniális! Az egész család együtt játszik ! Nincs mese, angolul tudni kell. Végre egy hasznos játék!” (Tamás, mérnök, kétgyermekes apuka)

Varázsold szebbé tanóráidat vagy gyermeked otthoni tanulását közös angol nyelvű társasozással!

BREAKING NEWS!

haladó kozelibbpreinter

VÉGRE ÚJRA KÖZÉPHALADÓ ÉS HALADÓ SZINTEKEN IS! 

 

 

Smart Cards. A társasjáték, amellyel A GYEREKEK, KÖZÉPISKOLÁSOK ÉS A FELNŐTTEK is ÖRÖMMEL TANULNAK ANGOLUL.

opposites quickP1000447  P1000474

Kártyákkal és társakkal könnyebb a tanulás...
Kártyákkal és társakkal könnyebb a tanulás…

Dobozok és alternatív megoldások…

Angolul – egyszerűen, gyorsan, örömmel, bármely életkorban. A vadi új SMART CARDS videónk:)

 

 

facebook-talaljmeg2