Tanáraink

Hotya Hajni (Budaörs, francia, angol)

műhely-h.h1Kiváló diplomával végeztem Debreceni Egyetem bölcsészkarán, francia irodalom és nyelvészet szakon. Gimnazista korom óta tanítok. Budapesten neves nyelviskolákban, az ELTE lektorátusán, valamint az RTL Klub Televíziónál tanítottam. Jelenleg gyerekcsoportokat vezetek, és gazdasági franciát oktatok felnőtteknek.

Évek óta kutatom az alternatív oktatási módszereket, ennek fényében születtek a Smart Cards kommunikációs játékok, melyeknek szellemi gazdája és két kollégámmal együtt szerzője vagyok. Emellett több más ismeretterjesztő társasjátékot és pedagógustovábbképző tananyagot készítettem, ezeket trénerként kísérem. Francia nyelvből komplex oktatási tanterveket dolgoztam ki. Civil segítőként óvodában kézműves foglalkozásokat, illetve iskolában élménypedagógiai közösségfejlesztő foglalkozásokat vezetek. A tanításon kívül fordítóként tevékenykedem, mintegy 15 könyvfordításom jelent meg, köztük Patrick Ness világhírű Chaos Walking trilógiájának első kötete.

Szívügyem az oktatás, elkötelezett vagyok a hátrányos helyzetű gyermekek felé, számos non-profit tehetséggondozó oktatási projektet szerveztem meg és tervezek a jövőre. A férjem csillagászkutató, három gyermekünk van. Tündérek.

Szeretettel várlak bármelyik műhelyfoglalkozásunkra.

Vörösné Tóth Ildikó (Pomáz)

Ildi mosolyog Hajni smasszerELTE CETT és ELTE BTK-t végzett diplomás angol nyelvtanár vagyok. Tizenegy éve tanítok különböző helyszíneken, általános iskolában alsó és felső tagozatosokat, gimnáziumban első- és másodéveseket, nyelviskolában felnőtteket, valamint magántanítványokat. Emellett a Kossuth Kiadónál dolgozom műfordítóként.

Három gyermek édesanyja vagyok. Családommal Pomázon élek, ahol a Művelődési Házban nagy örömmel várom az angolul játszani és egyben tanulni vágyó kisebb és nagyobb lurkókat. Tapasztalat, hogy aki hozzám eljön egy műhelyfoglalkozásra, alig várja, hogy jöhessen a következőre.

 


Inokay Réka (Budajenő, német)

Réka InokayAz EKTF német nyelvtanári szakán végeztem, Egerben. A nyelvet anyanyelvi környezetben tanultam, diákéveim alatt a nyarak nagy részét németországi barátainknál töltöttem, majd közel egy évig au-pair voltam. Főiskolás éveim alatt korrepetálást és kiscsoportos nyelvtanfolyamot tartottam, szerveztem. A diploma után a reklám területén dolgoztam.

Igazi pedagógus családból származom, mindig is szerettem volna tanítani, de azt is tudtam, hogy az oktatási rendszerbe való beilleszkedés nekem nem menne. Szeretek kísérletezni a módszerekkel, játékos formában tanítani. Kerestem erre nyitott, hasonló elveket valló és gondolkodó lelkes tanár csapatot. Így akadtam a Műhelyre, mellyel izgalmas, tudásgazdagító együttműködés alakult ki. Célom, hogy a gyerekek szeretettel forduljanak a tanulás, nyelvtanulás felé.

Jelenleg Budajenőn tanítok általános iskolás korú gyerekeket német nyelvű műhelyfoglalkozásaimon, és nyelvi tréningeket tartok felnőtteknek.


Belák Viktória (Biatorbágy, angol)

Egyetemi oklevéllel rendelkező angol (ELTE) és francia (KLTE – Debrecen) nyelvtanár vagyok, fordító és tolmács (BME) végzettséggel. Több évig tanítottam különböző helyszíneken, általános iskolában alsó és felső tagozatosokat, nyelviskolában középiskolásokat és felnőtteket, családi napköziben óvodásokat, valamint magántanítványokat minden korosztályból.

Biatorbágyon élek, ahol a KisGombos Meseboltban nagy örömmel várom az angolul játszani és egyben tanulni vágyó kisebb és nagyobb lurkókat. Bízom benne, hogy aki eljön hozzám egy műhelyfoglalkozásra, már alig várja majd, hogy jöhessen a következőre.

facebook-talaljmeg2