Online képzés: Népi játékok

június 27, 2016 a tanulás by MuhelyMester

30 órás ONLINE KÉPZÉS óvodapedagógusok számára 

A továbbképzés következő indulási időpontja hamarosan, Budapest

Népi játékok felhasználásának lehetőségei az óvodai nevelésben

Óvodapedagógusként Ön is szívesen beépítené az óvodai mindennapokba a népi hagyományőrzést? Szívesen játszana csoportjaival a hónapokhoz, hagyományokhoz kötődő népi játékokat? A felkészüléshez válassza online akkreditált képzésünket! Tanuljon rugalmasan, kényelmesen, otthonról! 

30 óra – 30 kreditpont – AKCIÓ: 29 000 Ft!

Blended képzésünk keretében a pedagógusok rugalmas időbeosztásban szerezhetnek megbízható elméleti és gyakorlati tudást. A tananyag hatékony elsajátítását gyakorlati tippek, módszertani tanácsok, élvezetes képanyag és filmek segítik.

Bemutató lecke itt: népi jatekok bemutató lecke

A továbbképzés célja, hogy a népi játékok elemei a mindennapi tanítási-tanulási folyamat részeivé váljanak. A tananyag feldolgozása során a résztvevők elsajátítják a szükséges néprajzi alapismereteket, a játék és a népi játék jellemzőit, a hagyomány közvetítésének módjait. A tevékenységeket gyakorlati kisfilmekkel mutatjuk be, így a résztvevők jól hasznosítható segítséget – módszertani útmutatást, gyakorlati javaslatokat, példatárat – kapnak a népi játékok komplex óvodai alkalmazásához.

Jelentkezését az info@multilearn.hu címen várjuk.

További információk a +36 20 539 9940 telefonszámon.

A továbbképzés célcsoportja minden óvodapedagógus, aki munkájában a népi játékok elemeit szívesen alkalmazná.

A továbbképzés típusa: távoktató, ,,blended” továbbképzés. A képzés 2 óra személyes megjelenést igénylő kontakt órával kezdődik, amelyet azután tutori segítséggel támogatott távoktató tanulási forma követ, melyben a résztvevők a tananyagot saját ütemben, egyénileg dolgozzák fel. A kontakt órákon a részvétel kötelező.

Tananyagegységek: Néprajz, néphagyomány; Ünnepek, népszokások, jeles napok; A játék és a népi játék fogalma, jellemzői; A gyermek és a játék a változó világban; A néphagyomány közvetítésének céljai, területei, feladatai; Módszertani ajánlások-útmutató a néphagyomány óvodai közvetítéséhez; Jeles napok – az évkör népi játékai az óvodai programban

Képzésünkről részletesen IDE kattintva tájékozódhat!

 

Jelentkezését az info@multilearn.hu címen várjuk.

További információk a +36 20 539 9940 telefonszámon.