ONLINE DROGPREVENCIÓS KÉPZÉS

május 31, 2016 a tanulás by MuhelyMester

Ha képzésünk felkeltette érdeklődését, kérjen információt és jelentkezzen mielőbb ! 🙂  

ONLINE DROGPREVENCIÓS TOVÁBBKÉPZÉS PEDAGÓGUSOKNAK – 30 ÓRA No_drugs_icon

Mik azok a dizájner drogok? Miért veszélyesek? A kávé és a nikotin ugyanolyan drog, mint a marihuána? Miből veszem észre, hogy a gyerek drogozott? Ki marad rajta a szeren? Hogyan segíthetek? Meddig terjednek kompetenciahatáraim?

Távoktató, internetes továbbképzésünkön a résztvevők átfogó tudásanyagot kapnak a pszichoaktív szerek hatásmechanizmusáról, az addikciók természetéről, a drogprevencióról, a prevencióval, illetve a kezeléssel foglalkozó intézetek, egyesületek, alapítványok munkájáról.

30 óra – 30 kreditpont – 29 000 Ft! 

A következő továbbképzés indulási időpontja: drogprev_tananyagra_katt_2

(időpont hamarosan) Budapest, Múzeum u. 5.

Ha jelentkezni szeretne vagy kérdése van, kérjük, írjon ide: info@multilearn.hu ! 

További információk a +36 20 539 9940 telefonszámon.

Blended képzésünk keretében a pedagógusok rugalmas időbeosztásban szerezhetnek megbízható elméleti és gyakorlati tudást. A tananyagok feldolgozását, hatékony elsajátítást szolgálják a ppt szerű, igényes szöveges és multimédiás tartalmak, feladatsorok, interaktív játékok, gyakorlati tippek, módszertani tanácsok, élvezetes képanyag és animációk. A feldolgozás egyénileg történik, interneten keresztül. A fejlődést tesztek és önreflektív kérdéssorok biztosítják.

A továbbképzés témái: Legális és illegális pszichoaktív anyagok; Szerhasználathoz köthető problémák; A függőségek típusai; A család szerepe a függőség kialakulásában; Serdülőkori nehézségek; Prevenciós modellek és módszerek a gyakorlatban; Drogalternatíva programok; Törvényi háttér

Milyen lehet az internetes tananyag? Ide kattintva nézhet bele: fejezetek.

További információk itt: drogprevencio_tovabbkepzes_pedagogusoknak

Ha jelentkezni szeretne, vagy érdeklik a részletek, kérjük, írjon ide: info@multilearn.hu !