JÓ HÍR! HAMAROSAN INDULUNK ÚJRA A SULIMŰHELLYEL, ISMÉT ÖSZTÖNDÍJAS RENDSZERREL!

Mi a Suliműhely?

Iskolai teljesítményt növelő, az iskolai tananyagra épülő alternatív játék- és élménypedagógiai műhelyfoglalkozás 50 percben. Alapvető célkitűzés az iskolai tananyag elmélyítése, dolgozatokra való hatékony felkészítés.

NEHEZEN MEGY AZ ANGOL? Suliműhelyben a helyed és megszereted a tanulást!

Kiknek ajánljuk?

Azoknak a gyerekeknek, akiknek nehezebben megy az angol vagy általában a tanulás. Nem probléma, ha tanulási nehézséggel küzd a gyermek, esetleg diszlexiás vagy diszgráfiás. Módszereinket kimondottan eltérő tanulási képességű gyermekek számára fejlesztettük ki, s fejlesztjük tovább folyamatosan. Műhelyünk jelenleg angol nyelven elérhető.

20130726_101923,,A gyerekem imádja az angol műhelyeket! Alig várja, hogy újra mehessen és még a jegyei is jobbak lettek! Mi a titkotok?”

Örömmel tanítunk, motiváljuk a gyermeket. Kedvet csinálunk az otthoni tanuláshoz is. Személyre szabjuk az anyagot, a módszereket. Azt gyakoroljuk, amit a gyermek az iskolában tanul. A közös tanuláson túl tanulási stratégiákat, trükköket adunk át a gyereknek és szülőknek egyaránt. Közösségi játékokkal melegítünk be, kooperatív módszereket és tutori rendszert alkalmazunk, a gyerekek egymást segítik tanulásuk során.

 

 

 

Miért csináljuk?

Mert nagyon szeretjük:) És mert belátjuk: hiába gondoljuk mi azt, hogy a legfontosabb készség a beszéd, az iskolai követelményrendszerben a gyerekeket szódolgozatokban kérik számon. Azért hoztuk létre ezt a speciálisan iskolai teljesítményt növelő foglalkozást, mert a gyerekek iskolai sikerélménye is fontos számunkra, nem csak az, hogy az ,,életben” feltalálják magukat.

Hogyan csináljuk?

A tananyagot rugalmasan, a szülők segítéségével állítjuk össze, attól függően, mit tanulnak a gyerkőcök a suliban. Speciális élményszerű módszerekkel tanulunk. Játékosan, sok mozgással. Hangosan kimondjuk a szavakat, úgy memorizálunk. Rengeteget ismétlünk, gyakorlunk. Elfogadjuk és segítjük egymást. A szóképek tudatosítása és a helyesírás fejlesztése is játékosan történik: szókártyákat készítünk, amelyekkel otthon ki lehet dekorálni a lakást: jöhetnek a nehéz szavak, mi elbánunk velük!:)

Szeretettel várunk élménytanulásainkra, hogy közösen javíthassunk egy jegyet a suliban! A foglalkozásra a hatékonyság érdekében szeretettel várunk osztálytársakat!

INFOK:

Iskolai teljesítményt növelő, az iskolai tananyagra épülő alternatív játék- és élménypedagógiai műhelyfoglalkozások 50 percben.

10 alkalmas kurzus: novembertől

Ára: 15.000 HUF / 10 alkalom (10X50 perc) 6-8 fős csoportban. 

Hátrányos helyzetű gyerekek számára INGYENES részvétel IGÉNYELHETŐ a Műhelyvezetőnél. Az ösztöndíjat a legjobban teljesítő gyerekek kapják meg. Egy csoportban egy kurzus idejére egyszerre két ösztöndíjast tudunk fogadni. A hátrányos szociális helyzetről igazolást kérünk.

Helyszín, időpont: Budaörs, Kőhegy. Időpont hamarosan!

 

 facebook-talaljmeg2