Budaörsön idén ősszel két speciális tehetséggondozó Műhelyprogrammal indulunk, majd hamarosan újra megnyitjuk Suliműhelyünket is.

1. ANGOL TEHETSÉGGONDOZÓ MŰHELY hetedik és nyolcadikos diákok számára
Angol nyelvi műhely tehetséges hetedik és nyolcadikos diákoknak, akik később nyelvi előkészítős (0. évfolyamos) vagy négyosztályos gimnáziumba készülnek, illetve nyelvvizsgázni szeretnének. A 60 perces tehetséggondozó műhelyfoglalkozások célja a sikeres felvételire, szintfelmérőre való fokozatos felkészítés, a tehetségek felkutatása, inspirálása, gondozása.

JELENLEG NEM INDUL

Online gyakorlási lehetőség: http://elt.oup.com/student/englishfile/preint/?cc=hu&selLanguage=hu

2. ANGOL TEHETSÉGGONDOZÓ MŰHELY hatodikosoknak (BETELT!)

Angol nyelvi műhely tehetséges hatodik osztályos diákoknak, akik hat vagy később négyosztályos gimnáziumba készülnek, erős nyelvi irányultsággal. A 60 perces tehetséggondozó műhelyfoglalkozások célja a sikeres felvételire, szintfelmérőre való fokozatos felkészítés, a tehetségek felkutatása, inspirálása, gondozása.

3. SULIMŰHELY ötödik és hatodik osztályosoknak

Iskolai teljesítményt növelő foglalkozások az iskolai tananyagra épülő alternatív játék- és élménypedagógiai módszerekkel. Speciális tanulásmódszertani és mnemotechnikai tippek komplex önbizalomtréningbe ágyazva. A Suliműhelyt azoknak a diákoknak ajánljuk, akiknek nehezebben megy az angol és szeretnének javítani a suliban. 50 perces műhelyfoglalkozások.

Hátrányos helyzetű gyerekek számára INGYENES részvétel IGÉNYELHETŐ a Műhelyvezetőnél. Az ösztöndíjat a legjobban teljesítő gyerekek kapják meg. Egy csoportban egy kurzus idejére egyszerre két ösztöndíjast tudunk fogadni. facebook-talaljmeg2