Küldetés

Szakmailag és társadalmilag elhivatott Műhelyünkben magas színvonalú gyermekcentrikus pedagógiát alkalmazunk.

A használható nyelvtudás ma már elengedhetetlen a munkaerőpiacon. A játéktevékenység a gyerekek elemi igénye, a tanulás ideális formája. A két igényt ötvözve ÁLMODTUK MEG ALTERNATÍV MŰHELYÜNKET, ahol a kicsikkel zenével, dalokkal, mondókákkal, bábozással sajátítjuk el az angol nyelv alapjait. Nagyobbaknak szóló Suliműhely vagy tehetséggondozó foglalkozásainkon is az ÖRÖMTELI TANULÁS alapelvét követjük, hogy a hagyományos oktatásban kudarcokat megélt tanulókat sikerélményekhez juttassuk.

SPECIÁLIS MÓDSZEREINK:

  • A tanuló igényeiből kiinduló, élményszerű, tevékenységcentrikus módszereket alkalmazunk, hiszen a tanulási folyamat akkor hatékony, ha a tanuló aktívan részt vesz benne.
  • Az idegen nyelvi kompetenciafejlesztés játék- és élménypedagógiai módszerekkel zajlik, a beszédre helyezve a hangsúlyt.
  • Jellemző a multiszenzoriális, mozgással kísért közösségi, kooperatív tanulás.
  • Fontos a tanulási technikák átadása: átfogó pedagógiai célunk, hogy a gyerekek képessé váljanak az önálló tanulásra.
  • Az alkotásközpontú és élményszerű tanulási módszerek – körjátékok, mozdulat-koreográfiák, memóriagyakorlatok, rapdalok, ritmusjátékok, színes szókártyák, társasjátékok alkalmasak diszlexiával, diszgráfiával és egyéb tanulási nehézséggel küzdő tanulók hatékony tanítására is.
Hiszünk abban, hogy örömteli tanítással jobbá tehetjük magunkat és a világot. Műhelyfoglalkozásaink lelki és művészeti élményt nyújtanak, felemelnek, önbizalmat adnak, gazdagítanak.Társadalmi küldetésünknek érezzük a hátrányos helyzetben lévő gyerekek szakmai támogatását is, számukra ösztöndíjat adunk. Cikkeket itt olvashatsz rólunk!
 

Szívesen tartanál játékos Műhelyfoglalkozásokat? Tanulj nálunk játékpedagógus-mesterséget! Gyere el élménytréningünkre vagy válaszd akkreditált továbbképzésünket maskeppmuhely@gmail.com

(A képeken az ovisok is kisiskolások tanulásának egyik útitársa: a kézzel készített, művészi kis katica, Loliboli és a zseniális Smart Cards társasjátékok, amelyek szinte minden műhelyfoglalkozáson előkerülnek a gyerekek nagy örömére. Szeretettel várunk közösségi Műhelyfoglalkozásainkra mindenkit, aki szívesen kóstolna a ,,másképp tanulásba”!)

 

 

 

facebook-talaljmeg2